Tuinexpo Salland 2017

Eén en al gezelligheid. Dat is wel de samenvatting van dit jaar als we het hebben over de Tuinexpo Salland in Luttenberg. Gezellig een praatje maken met eenieder, daar een grapje en hier een fantastisch mooi product. De standhouders – waar Cater-Beter deel van uit maakte – mogen terugkijken op een mooie en geslaagde editie van de Tuinexpo.

Cater-Beter was niet als enige vertegenwoordigd als standhouder, maar veel andere (Luttenbergse en Sallandse) ondernemers stelden hun producten, kennis en kunde ten toon. Hier en daar werd er geproefd, zo ook bij onze stand.

Dit jaar hadden wij onze – volgens eigen receptuur – zelfgemaakte grilworst in de verkoop, gebakken in onze Monolith BBQ. Uiteraard kon iedere bezoeker deze grilworst alvorens te kopen even lekker proeven! Daarnaast kon iedere bezoeker kans maken op een geheel verzorgde barbecue voor vier personen als men het gewicht juist geraden had van de (vastgelijmde) grilworst.

Inmiddels weten wij wie de winnaar is, en wij kunnen alvast zeggen, het ligt heel dicht bij elkaar, maar we hebben een winnaar! Aanstaande vrijdag 10 maart maken wij via onze website en onze Facebook-pagina bekend wie dat is.

Heeft u ons op de Tuinexpo gemist en heeft u een vraag? Neem gerust contact met ons op!

Terug naar overzicht