Over ons

Onze naam zegt het al: bij ons kunt u terecht voor het betere feest, compleet met uitstekende producten die veelal in onze eigen keuken vers bereid worden.

Heeft u een wens betreffende een jubileum, opening, conferentie, receptie, huwelijk, of gewoon een verjaardagsfeest, stem dan uw wensen af met Cater-Beter.

Wij verzorgen – tot in de puntjes – uw (tuin)-feest met tenten, sta-tafels, dranken, barbecue, tapas, buffetten of een compleet arrangement op een geheel andere wijze. Bespreek dit met ons contactpersoon en wij maken er in alle opzichten een feestje van.

Cater-Beter neemt ook na het feest de touwtjes in handen, zorgt voor het opruimen van de koelwagen, tafels en stoelen, en als u wilt is ook de afwas voor Cater-Beter!

Onze catering beperkt zich niet alleen tot Luttenberg, maar wij leveren uiteraard ook in omliggende gebieden als Raalte, Haarle, Lemelerveld, Hellendoorn, Nijverdal, eigenlijk heel Salland, maar ook Twente! Daarbuiten is uiteraard ook bespreekbaar, neem daarvoor contact met ons op.

Ben je op zoek naar werk? Zoek niet langer, wij zoeken horecatoppers die van aanpakken houden! Bekijk onze vacatures!