Gourmet
Gourmet komt van het Franse woord ‘gourmand’ wat ‘lekkerbek’ betekent. De trend zelf is overgewaaid vanuit Azië, waar het heel normaal is om met een groep mensen in kleine pannetjes je eigen gerechtje klaar te maken. Waarom het in Nederland zo’n hit is? Er staat altijd wel iets op tafel wat je lekker vindt en kinderen vinden het leuk. Bovendien kan iedereen lekker aan tafel blijven zitten. Wel zo gezellig!
- Varkenshaas, naturel
- Biefstuk, zachte kogelbiefstuk, lekker met champignons in het pannetje
- Kippenhaasjes, het zachte gedeelte van de filet
- Reepjesvlees, shoarmavlees lekker gekruid
- Hamburgertje, mager rundvleesburger gekruid, allergeen vrij
- Gesneden groentes, rode, gele, groene paprika, ui, champignons
- Aangevuld met scharrelei salade, rundvleessalade
- Kaas, gerookt ontbijtspek om een specifieke smaak aan de gerechtjes mee te geven
- Stokbrood, kruidenboter, satésaus, diverse sausjes