Cater-Beter maakt van je BBQ-feest een belevenis

De tijd dat we buiten heerlijk een jubileumfeest of een familiereünie organiseren is weer aangebroken. Tijdens de feestelijkheden wil je dan natuurlijk optimaal aandacht aan al de gasten geven om vooral die mooie herinneringen aan vroeger te delen.

“Hoe mooi is het dan als Cater Beter uit Luttenberg de volledige catering kan verzorgen zodat je naar het eten en drinken niet meer om hoeft te kijken”, vertelt de enthousiaste eigenaar Henk Joosten. “Wij verzorgen – tot in de puntjes – je (tuin)- feest met tenten, sta-tafels, dranken, barbecue, tapas, buffetten of een compleet arrangement op een geheel andere wijze.”

“Wij willen elk feestje of barbecue uniek maken. Het gaat dan niet alleen om wat qua eten op tafel zetten, maar ook het verhaal en de ambiance die ik als cateraar neer wil zetten. Ik voel me niet alleen kok, maar ook gastheer en entertainer. Het is maar net wat de opdrachtgever wil. De mensen van tegenwoordig zijn steeds meer op zoek naar een belevenis. Ik vertel dan tijdens een barbecue graag waar ik mee bezig ben, met welke producten ik werk en waar vlees, vis, kruiden en groenten vandaan komen.” Zo kan met een BBQ met de speciale O-fire gegrild worden. Deze heeft een edelstaal bakplaat rondom de vuurmond. Hier kunnen de gasten dan zelf de bereide gerechten vanaf pakken.

Net even anders
Wanneer er een feestelijke gebeurtenis op komst is staat Cater Beter graag met een sfeervol en culinair advies klaar. “Vaak gaan we bij de mensen thuis langs om te bespreken wat de wensen zijn. Eigenlijk kunnen we het complete feest van a tot z regelen. Zowel de catering, tafels, partytenten en als het moet ook de locatie als die niet bij de mensen thuis is”, legt de Luttenbergse cateraar zijn werkwijze uit.

Thema
Hoe de catering er uit komt te zien ligt vanzelfsprekend aan de wensen van de opdrachtgever. Dat kan standaard zijn,maar het liefst steekt Henk Joosten een dosis extra vakmanschap en creativiteit in de bereiding en presentatie. Dat kan bijvoorbeeld tot uiting komen in een gepaald thema. “Zo heb ik laatst in Italiaanse stijl gekookt, terwijl een andere familie graag een feest in Cubaanse stijl wilde. Dat kan allemaal geregeld worden.” Maar zelf barbecueën of grillen met door Cater Beter geleverde etenswaar kan natuurlijk ook.

Vers
Belangrijk om te noemen is dat Cater Beter met vers bereide producten werkt. “Daarbij is het belangrijk dat de smaak van vlees en vis zó gekruid wordt, dat de smaak van het orginele product behouden blijft.” Eigenlijk kan aan elke speciale wens voldaan worden. Of het nu vegetarisch of lactose-vrij is. “Die producten bereiden we ook helemaal zelf. We nemen er de tijd voor om kruiden en marinades echt in het vlees te laten trekken, zo krijg je de lekkerste en malste gerechten”, laat Henk Joosten als culinair expert weten. Daarnaast wordt er veelal met streekproducten gewerkt van leveranciers uit de regio.

Foodtruck en partypan
Binnen het toch al brede assortiment aan cateringproducten met ook buffetten, ontbijt en brunch mag de bijzondere ́foodtruck ́ in de vorm van een bakbrommer en partypan niet vergeten worden. “Van kleinschalig tot 200 personen kunnen wij elke gelegenheid bedienen”, aldus creatieve ondernemer Henk Joosten.

Klik hier om contact op te nemen met Cater Beter

Terug naar overzicht